Melis Erkılıç, Türk güzellik fenomeni ve sosyal medya kişiliğidir. Instagram’da 256 binden fazla takipçisi olan çok büyük bir takipçisi var. Aynı zamanda YouTuber’da da aktif. YouTube’da güzellik ve moda içerikleri paylaşıyor.

Melis Erkılıç Biyografi
Melis Biyografi
BilgiDetaylar
Tam AdıMelis Erkılıç
MilliyetiTürk
Instagram Takipçileri256bin üzeri
YouTube Aboneleri130bin üzeri
Yaşı32 (2024)
Konumuİstanbul, Türkiye
Tanınma NedeniGüzellik etkileyicisi
Önemli İş BirlikleriL’Oreal, H&M, Adidas
Öne Çıkan ÇalışmalarıSatış, sosyal medya
İlişki DurumuÖzel
HobileriGüzellik, seyahat
Melis Biyografi

Melis Erkılıç Biyografi

Melis Erkılıç İstanbul’da yaşıyor. 1992 yılında doğdu. 2024 yılı itibarıyla 32 yaşında olan Melis’in güzellik, makyaj ve yaşam tarzı konularıyla ilgili videolar paylaştığı bir YouTube kanalı var. YouTube kanalı “Melis Erkılıç”ın 130 binin üzerinde abonesi var ve insanlar onun güzellik vlog’larını çok seviyor.

Fiziksel görünüş

Melis güzel ve alımlı bir kişiliğe sahiptir. Kahverengi saçları ve kahverengi gözleri var. YouTube kanalında canlı yayınlanan bir burun estetiği (dudak kaldırma ameliyatı) ameliyatı geçirdi. Başından sonuna kadar her ayrıntıyı gösterdi. Bu tür içerikler yalnızca kozmetik prosedürlere ilişkin bilgiler sağlamakla kalmaz.

Kariyer Başarıları


Melis, Astaş Alüminyum San.’da İhracat Satış Yöneticisi olarak çalıştı. ve Tic. GİBİ. Aynı zamanda sosyal medya yönetimiyle de ilgilendi ve “Regl Talks Anneler ve Kızlar Ala Tokel – Melis” başlıklı YouTube videosunda görüldüğü gibi Ala Tokel ile çalıştı.

Melis Erkılıç Biyografi
xr:d:DAGCU8mwa74:5,j:7426860557045884269,t:24041319

Kendisi YouTube kanalında makyaj eğitimleri ve ürün incelemeleri de dahil olmak üzere güzellikle ilgili içerik paylaşan bir fenomen ve YouTuber’dır ve insanlar onun hayranlarıdır. Birçok büyük markayla işbirliği yaptı.

Erkılıç, güzellik fenomeni olarak yaptığı çalışmaların yanı sıra, dijital hikaye anlatımı ve yeni medya ile ilgili akademik araştırmalarda da adından söz ettiriyor.

Melis Erkılıç Sosyal Medya Varlığı

Melis, 256,000’i aşkın takipçisi ve %4,05’lik etkileşim oranıyla Instagram’da aktif. kıyafetlerinin, makyajlarının ve seyahat deneyimlerinin fotoğraflarını ve videolarını paylaşıyor. Ayrıca çeşitli markalarla işbirliği yapıyor ve ürünlerini Instagram sayfasında tanıtıyor.

Melis Erkılıç
 Melis Instagram

Ayrıca güzellik ve moda içeriklerini paylaştığı YouTube’da da aktif. Etkinlikleri ve içerikleri, güzellikle ilgili içerikler, kişisel deneyimler ve muhtemelen güzellik markalarıyla işbirlikleri yoluyla kitlesiyle etkileşim kurmaya odaklanılmasını öneriyor; bunlar, etkileyicilerin çevrimiçi varlıklarını sürdürmek ve büyütmek için yaygın uygulamalarıdır. YouTube’da 130,000 takipçisi var.

Melis Erkılıç
 Melis YouTube

Eğitim

Melis’in eğitimini kişisel tuttuğu için bilmiyoruz.

Aile

Ailesi hakkında konuşmuyor. İnternette insanlar Erkılıç’ın özel hayatı hakkında konuşuyor. Ekim 2020’de Süslü Sözlük adlı siteden biri onun “kızlarını neden terk ettiğini” merak etmişti. Ancak bu sorunun net bir cevabı yoktu.
ilişki durumu. Melis ilişki durumunu gizli tuttu.

Hobiler

Melis, sosyal medya platformları için güzellik ve moda içerikleri oluşturmayı seviyor. Ayrıca seyahat etmekten ve yeni yerler keşfetmekten de hoşlanıyor.

Diğer fenomenlerle işbirliği yaptı ve onların kanallarında yer alarak annelik ve moda gibi konuları tartıştı.

Read: Nazlı Canyurt Yaşı, Networth, Kariyer & İlişki Durumu

Net Değer

Ayrıca L’Oreal, H&M ve Adidas dahil olmak üzere çeşitli marka ve şirketlerle işbirliği yaptı. Net değerini tam olarak bilmiyoruz ama milyon dolarlık bir varlığı var.

Çözüm

Melis güzellik ve moda dünyasında popüler olmaya başladı. Güzellik ve modaya dair her şeyden bahsettiği Instagram ve YouTube’da pek çok insan onu takip ediyor. Ayrıca satış ve sosyal medya yönetimi konularında da bazı çalışmalar yaptı. Melis sevimli kişiliğiyle sektörde parlamaya devam edecek.

Check: Tansu Dayan Networth, Yaş, İlişki, Viral Video

sıkça Sorulan Sorular

Soru: Melis neyle tanınır?

C: Melis, doğal görünümlere odaklanan, güzellik ipuçları ve ürün önerilerini Instagram ve YouTube’da paylaşan güzellik ve makyaj içerikleriyle tanınıyor.

S: Melis’ı sosyal medyada nasıl takip edebilirim?

C: En yeni güzellik içerikleri ve eğitimlerinden haberdar olmak için Melis Erkılıç’ı Instagram’da (@meliserkilic) ve YouTube’da (Melis Erkılıç) takip edebilirsiniz.

Soru: Melis herhangi bir güzellik markasıyla işbirliği yaptı mı?

C: Sağlanan bilgilerde belirli işbirlikleri ayrıntılı olarak belirtilmese de Melis gibi etki sahibi kişiler genellikle ürün onayları veya içerik oluşturmak için güzellik markalarıyla işbirliği yapar. Makyaj derslerinde L’Oréal Paris gibi markaların ürünlerini kullandığından bahsediyor.

S: Melis’ın platformlarında özel durumlara özel güzellik tüyoları bulabilir miyim?

C: Evet, Melis, günlük görünümler ve daha resmi etkinlikler de dahil olmak üzere farklı durumlara uygun çeşitli güzellik ipuçları ve makyaj eğitimleri paylaşıyor. İçeriği çok çeşitli güzellik ilgi alanlarına hitap edecek şekilde tasarlanmıştır.

Soru: Melis kişisel güzellik rutinlerini paylaşıyor mu?

C: Evet, Melis cilt bakımı ve makyaj uygulamaları da dahil olmak üzere güzellik rutinlerini sık sık paylaşarak takipçilerine görünüşünü nasıl koruduğu ve tercih ettiği ürünler hakkında fikir veriyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *